“Vis Mig Din Garderobe” :-)

Dit klædeskab BUGNER og du har ikke noget at tage på, lyder det bekendt ?? JA så læs videre her...

 • Syntes du det er svært at kombinere dit tøj valg om morgenen? Bliver det altid "bare det jeg kender" og JA fordi det er det nemmeste.
 • Har du for travlt til at gå i butikker, eller laver du for mange fejlkøb over nettet, som skal sendes retur ?? Drøn irriterende..
 • Har du brug for en personlig tøj indkøbs assistent eller en god garderobe guide ??
 • Hvis du kan svare Ja til et eller flere af disse spørgsmål, så er “Vis Mig Din Garderobe” måske lige det du drømmer om.

Hvem er jeg og hvordan foregår Vis mig Din Garderobe ?

 • Hvis ikke du har læst " Om Os" her i shoppen kan jeg fortælle lidt om mig her..

Jeg er Annette, som har klædt kvinder på i mere end 36 år, som 18 årig gik jeg ind i et par butikker på den bedste handelsgade i Toronto i Canada, ( boede der med min familie i mine teenage år og lidt til ). Jeg spurgte om de kunne bruge mig, og der var gevinst i den 3. butik, jeg tog frakken af og startede samme dag. Det blev starten på min nu lange karriere i modebranchen. Jeg arbejdede mig op til butikschef. For 23 år siden blev jeg selvstændig. Jeg tør godt antage,  at jeg har klædt 100vis af kvinder på. Det har givet meget erfaring og jeg rådgiver altid ud fra det princip - såfremt jeg ikke syntes om det kunden har på, Ja så siger jeg det. Vi er på garderobe rejsen sammen og jeg glæder mig.

"Vis Mig Din Garderobe" er:

Mit nye koncept, Hvor Jeg besøger dig og vi gennemgår din garderobe/ dit klædeskab. Der er 3 besøg ialt.

 • 1. besøg er en gennemgang af dit tøj og med forskellige øvelser, hvor vi i fællesskab rydder op. Du får også selv et par opgaver, som vi følger op på.
 • 2. besøg er en opfølgning og en videre plan for din garderobe, med gennemgang af dit udvalg samt tips og fif til, hvordan 1 cardigan, 1 et par bukser/jeans, 1 kjole, 1 jakke, 1 nederdel, 1 bluse eller strik, 2 tørklæder, 2 par strømpebukser, kan blive til 10 forskellige sæt. Med få ændringer kan du gå på arbejde og direkte videre til en aften i byen eller en reception. Når bare basis er i orden kommer man langt.
 • 3. besøg er shopping i dit lokale område. Det kan også være i min shop, Anna Anna, men det er Ikke en betingelse. Jeg ser dig som den du er og det handler alene om, at finde din personlige stil. Besøg nr 2 og 3 kan fint lægges sammen, og det vil jeg nogle gange forslå idet der kan være lang afstand imellem dig og mig. Jeg tilpasser selvfølgelig indkøb efter økonomien.

Alle besøg har en varighed på ca 2-3 timer og med mulighed for tilkøb af ekstra tid. Jeg undersøger gerne, hvilke butikker vi kan besøge sammen, men jeg samarbejder ikke med nogle bestemte butikker, det er op til det lokale marked, eller hvad vi finder i fællesskab. 

 • “Vis Mig Din Garderobe” er ikke et online baseret produkt, da jeg personligt arbejder bedst med dig i centrum og med personlig betjening. Jeg har selvfølgelig fuld forståelse for, at det kan være svært at invitere et fremmed menneske ind i sit hjem, og hvis det er tilfældet, så kan vi mødes på mange andre måder, lokalt eller i min shop.
 • Min shop ligger på Sjælland, men jeg vil gerne komme i hele landet, dog vil der være ekstra takst for broafgift tur/retur, samt færge tur/ retur om nødvendigt. Der kan KUN betales med Dankort og Mobile Pay hvis du vælger at bestille " Vis Mig Din Garderobe".
 • For yderligere information er du naturligvis velkommen til kontakte mig telefonisk: 28403603 eller på mail.
 • info@anna-anna.com

Jeg glæder mig til at møde/høre fra dig og ser frem til assistere med din  garderobe. 

Bedste hilsen og smil fra Annette.